lauantai 31. elokuuta 2013

Syksy saapuu

Se bloggaa taas! Jostain nyt on kaivettu se vaihe, että tätäkin muistaa taas päivitellä. Valmistuneiden tekeleiden kera.

Pitsiä pitsiä
cheddarleijona eli Lacy baktus by Terhi Montonen
lanka: novita samos 200g
puikot: 5mm

Löysin varastoistani tommosta keltasta samosta. Ja samaan aikaan mietin sopivaa miittineuletta. Niistä yhdessä syntyi Lacy Baktus. Samos on kivaa lankaa neuloa. Lanka muistutti kovin paljon väriltään kuuluisaa leijonankeltaista ja toisaalta cheddarjuustoa. Siispä huivin työnimikkeeksi syntyi cheddarleijona. Tämä odottelee vielä ottajaansa lahjalaatikossa. Siellä alkaa olla jo sisältöä liikaa, alettava kai kaupata huiveja vähän joka suuntaan...
Se on iso.


Kirjahyllyn sisältöäkin esitellään.
lanka: edita toptex glamour
puikot 5mm

Tää pipo oli alkuun tuskainen. Hyvin tuskanen. pariin kertaan jouduin alottamaan uudestaan, sitten jouduin vaihtamaan puikot kun vanhoista oli kärjet niin kuluneet että käsiä raapi. Mutta se ajoikin ostamaan knitpron irtopäitä. Ja voi että, rakastuin. Ihan mahtavia ne. Niillä puikottelinkin pipasen sitten valmiiks melko nopskaan. Miksiköhän en ole aiemmin tajunnut ostaa niitä irtopäitä. Nyt tiedän millä jatkossa neulotaan.

vähän lähempää.
Ensimmäisellä käyttökerralla huomasin että tuo tupsu painaa oikeesti aika paljon. Aika todella paljon. Mutta eipä se menoa haitannut, hyvältä näyttää. Malliin ihastuin oikeastaan justiinsa ton tupsun takia.

Sukat. Itselle. Oi aikoja.
perussukat omasta hatusta
lanka: Lincraft cosy wool
puikot: 4mm sukkikset

Pitkästä aikaa tein sukat itselle. Syynä se, että entisten varrettomien sniikkereiden pohjat alkaa olla puhki. Ensimmäiset villasukat jotka on tehny ite ja kulutan ne puhki, oon vähän ylpeä jo! Lanka on marinoitunut melkein vuoden lankalaatikossa, on Australian tuliaisia. Ihania värejä, mutta todellakin 1100% villaa. Tuhtia tavaraa siis, ja varmasti lämmintä.

Nyt puikoilla on taas sellasia hyshys -neuleita, että hetkeen ei välttämättä uusia tekstejä ilmaannu. Joulun jälkeen viimeistään esittelyssä ne ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on kiva, mutta kerro myös kuka olet. :)