perjantai 14. helmikuuta 2014

Arvotaan nyt vaikka ystävänpäivän kunniaksi

Miun suhtautuminen ystävänpäivään on ehkä hiukan ironista ja sarkastista. En jotenkin välitä siit hehkutuksesta ja siitä miten se on karkaamassa ihan vääränlaiseks päiväks. Naiset saa ihan varmasti parisuhteissaan olla prinsessoja muutenkin, ei siihen syntymäpäivien ja vuosipäivien ja muiden jälkeen enää mitään tarvita. Saatan olla myös vähän kärkäs. Tulkitkaa tätä semmosen sopivan vanhapiika -sensorin läpi.. ;)

Ystävistä kuitenkin tykkään. Ja siksi ajattelinkin tän _ystävän_päivän kunniaks arpoa bloggerblogini ensimmäisen kerran. Osallistumisaikaa on viikko, eli 21.2. asti. Ja sitten parhaaseen osaan, eli palkintoihin


ihan ite tein!
Eli palkintona onnekkaalle lähtee tommonen Jersey mallinen pipo. Kankaat on majapuu designia ja pipon ohjeen löysin täältä. Saajalle tiedoksi, samanmoisia pipoja on vain yksi ja se on miun omassa päässä. :)

Riippuen osallistujien määrästä, saattaa olla et meillä arvotaan jotain muutakin, rojektipusseja tai kukkaroita tai.. Kattellaan. ;)

Koska myös pidän tasapuolisuudesta, jokainen saa yhden arvan kommentoimalla, en halua kenenkään olevan eriarvoisessa asemassa. Onnea matkaan, katotaan ketä onnistaa!

12 kommenttia:

  1. Heips. Kyl mä olen tän perheen ainoa nainen mutta siis prinsessast en nyt niin tiiä, mutta en kyllä kans oikein diggaa tästä ystävänpäivän yli hehkutuksesta. Ihan kiva niin kauan ku se pysyy tääl Suomen maas aisoissa, mut jos ja kun alkaa tulla tota parisuhdeteemaa niin mie pakitan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kirjotuksessani ehkä hiukan kärkäs, myönnän. Mut jotenkin se on karkaamassa ihan väärään suuntaan...

      Poista
  2. Asioilla on taipumus järjestyä. Sun postauksen ja linkin kautta sain hyvät vinkit myssyihin ja moneen muuhun, tällä hetkellä akuuttiin "hätään" Kiitos!
    Iloista ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  3. mä! eikun ihanaa ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
  4. Hyvää ystävänpäivää sinulle, minulle onnea arvontaan ;)

    VastaaPoista
  5. Hyvää ystävänpäivää! Ihana pipa!

    VastaaPoista
  6. Onpahan sen verran nätti pipa, että arvonnassa ollaan mukana :)

    VastaaPoista
  7. Mahtis pipo! Ehdottomasti mukana arvonnassa, terveisin Alise
    stigi1(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Hieno pipo, kelpais mullekin! ;)

    VastaaPoista
  9. Jee ehdin juuri ja juuri arvontaan mukaan! Pipo on ihana!

    VastaaPoista
  10. Ihanan retro pipo!

    T: Sinipiika,joka myös haluaa osallistua arvontaan :)

    VastaaPoista

Kommentti on kiva, mutta kerro myös kuka olet. :)