keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Sukkalanka parissa muodossa

G-huivi

G-huivi, eli pitsihuivi omasta piposta.
Puikot:  4,5mm
Lanka: mielitty sock yarn värinä grasshopper

Aloitin joskus aikoinaan (en ihan samaan aikaan gradun kanssa kylläkään, viime keväänä [ravelry kertoo projektin aloitetun maaliskuun 25 päivä]) perus kolmiohuivin. Päätin noudattaa omaa mutuani ja neuloa pitsikerroksia aina sitten kun pelkän oikean neulominen alkaisi puuduttaa. Lopputulos ei ehtinyt valmiiksi ihan samaan aikaan gradun kanssa, mutta pari viikkoa sitten työ lopulta valmistui.

Lanka päätyi minulle syksyllä 2013 neulojien yöstä. Mietin pitkään, että mitä tästä tulee. Alusta asti oli selvää, että minun käsissäni se ei sukiksi käänny. Päätin huivia aloittaessani, että tehdään niin pitkään kun lankaa riittää. Jämää jäi muutamia metrejä, ja huivista tuli kokonsa puolesta pingotuksen jälkeen oikein mainio.


seitsämän päivää
Seitsemän päivää eli perussukat omaan jalkaan
puikot: 4mm sukkapuikot
lanka: viking of norwayn Ville, värit 704 ja 708

Mietin vuoden alussa, että Ravelryssä projektien nimeäminen on itselleni ainakin tosi nihkeää puuhaa. Vuoden 2015 nimissä teemana on kappaleiden nimet. Liittyvät ne projektiin jotenkin tai ei. Seitsemästä päivästä olisi hyvin voinut tulla myös "harmaa on hyvä väri". Nyt päädyttiin tähän. 

 Sukkia en oikeastaan omaan jalkaani olisi tarvinnut, mutta huivin valmistuttua piti jotakin aivotonta saada puikoille. Ja nämä värit olin jo valinnut itselleni. Lanka on ihanaa ja pehmeää, mukavampaa neuloa kun 7 veljestä. Ja jostain syystä nämä harmoniset harmaat ovat osuneet nyt viimeisen parin vuoden aikana voittajan valintana sydämeeni. Harmaa todellakin on hyvä väri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on kiva, mutta kerro myös kuka olet. :)