perjantai 15. helmikuuta 2013

perusneuleita ja ufoja

Mie oon joskus laiska. Ja näköjään taas. Vähän väliä on valmistunu jotain neuleita ja no. Aina ajatus on et "kunhan saan ton seuraavanki valmiiks ni bloggaan ne sit kerralla...." Ja sit se venyy ja venyy. Ja nyt sitten ollaankin jo helmikuussa ja ystävänpäiväkin hujahti jo ohi. Mutta tässäpä on, kerralla kaikkia.

Jotkut asiat vaativat aikaa....


lanka: teetee kamena
puikot: 3,5mm

Jotkut asiat vaatii aikaa. Kuten tän fifiIII:n valmistuminen. Projekti on ravelryn mukaan alotettu maaliskuussa 2011. Ja se valmistui tammikuussa 2013. Olen siis onnistunut marinoimaan tätä huolella. Syynkin saattaa nähdä kuvassa jos tarkkaan katsoo. Kaikissa kohdissa pitsi ei ole ihan virheetöntä...... Mutta ensimmäiseks pitsihuiviks varsin kaunis ja ihana. Ja varsinkin lämmin. Käytössä ollut ja hyväksi havaittu. :)

Sitten niihin perusneuleisiin..

valloittavaa vihreää.
Perussukat
Lanka: novita 7 veljestä, gjestalin janne ja rede raitoina
puikot: 4mm

Näiden sukkien piti mennä joululahjaksi. Syystä toisesta ja kolmannesta eivät menneett ja jäivät odottelemaan lahjakoppaan. Nyt ne ovat matkalla (tai tätä kirjoittaessa saattavat olla jo kuriirin matkassa perillä) Australiaan, ja siellä lämmittämään erään tuttavan varpaita. Muulle perheelle sukat ehdin tehdä reissussani ja eräs jäi ilman. Nyt on sekin vääryys korjattu.

lyhyttä vartta
Kaverille kans -sukkaset
lanka: 7 veljestä
puikot: 4mm

Eräs tuttava tilas ennen joulua lyhytvartiset villasukat, kun ihastu miun ensimmäisiin sukkasiin. Sukkaset on siitä kivat että niissä ei tosiaan ole vartta tuota 10-12 kerrosta enempää. Vastaa siis varrettomia trikoosukkia. Toimivat hyvin ja herättävät usein kiinnostusta. Tämmöiset tikuttelin sitten joululomalla. Edelleen kyllä odottavat oikealle omistajalleen päätymistä.


Anna lupa karneisiin väreihin, sitä saat mitä tilaat
Miehelle?! -kynsikkäät
Lanka: lincraft cosy wool
puikot: 4mm

Tääkin oli pyynnöstä tehty neule. Kaveri valitteli, et kotona on niin kylmä et sormet palelee koneella. Lupasin tehdä kynsikkäät ja kysyin väritoiveita. Ja kuulemma niin kamalaa kun keksin, saan toteuttaa itseäni. Niinpä Lincraftin cosy wool keristä taas yksi päätyi puikoille. Kynsikkäistä tuli vähän eripariset, toisessa värit kiertyy kauniisti raidoiks. Toisessa ne läikittyy. Tuo efekti tekee niistä vielä karmeammat. Mutta kuulemma ovat lämpimät ja toimivat siinä tarkoituksessa kun pitikin. :)

1 kommentti:

  1. Taas on puikot suhannut.. Sulla niin päin, ettet ehdi blogata, mä taas en ehdi tehdä vaikka haluaisin blogiin paljon enemmän näytettävää. :D

    VastaaPoista

Kommentti on kiva, mutta kerro myös kuka olet. :)