sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Hyviä asioita.

Elämässä on paljon pieniä hyviä asioita.

Sursursursur!
Meillä aloitettiin suristelu. Ostin kaverilta ylimääräisen nurkissa pyörineen ompelukoneen pois. Meillä on aloitettu ompeluharjoitukset. Valmista ei vielä ole. Verhot seuraavana jonossa, myös eräs tuunaus odottaa aikaansa. Nekin tulevat esittelyyn kunhan valmistuvat. Ja kunhan ensimmäinen harjoitustyö saadaan purkuun ja korjattua...

Herätin kummastusta. Ja ehkä vanhemmissani pahennusta.
Neuloin. Baarissa. Lauantaina Lappeenrannassa ravintolassa nimeltä kolme lyhtyä (tuttavallisemmin lamppu) oli sakonat -nimisen tapahtuman yks keikkailta. Siellä keikkaili siskoni kipinä nimisen bändinsä kanssa. Nuoria naisia laulamassa asenteella omasta elämästään kansanmusiikkia. Kannattaa tutustua. Löytyvät ainakin facebookista. En kerännyt ymmärrystä jatkuvasti. Mutta tunika eteni hyvin. Tälle tielle on lähdetty. Hyvä lauantai.

pesä!
Oli myös hyvä sunnuntai. Käytiin metsässä. Löydettiin pesä. Vähän myös uitin eräässä ojapurossa toista jalkaa ja varpaat vähän kastu.
sieniä!
Itse en syö sieniä. Siinä menee kohteliaisuusraja. Mutta muita varten niitäkin oli kiva kerätä. Suppilovahverot lähti veljen mukana Turkuun. Ja taatusti luomua.

menninkäisen teepannu
Kaipasin teepannua jo ruoka, viini & hyvä elämä -messujen aikaan. Harkitsin lasisen haudutuspannun ostoa. Onneksi lykkäsin. Lappeenrannasta vihdoin muistin tuoda oman sinisen teepannuni Helsinkiin. Ja nyt iltasaikan keittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on kiva, mutta kerro myös kuka olet. :)