maanantai 9. joulukuuta 2013

Korjattu ompelus ja pari muuta

Kirjottelin jo muutama postaus sitten siitä, et miun harjotusompele meni pieleen. Nyt se on vihdoin korjattu kun sille oli aikaa.

Siinä se onSain aikaan projektipussin. Muutaman ärräpään jälkeen, mutta kauhean ylpee siitä olen edelleenkin. Tykkään tosta mallista, sinne mahtuu kivuttomasti 150g lankaa ja puikot. Ja vie hirveen vähän tilaa laukusta.

Sitten kompuroin. Kompastuin eurokankaan palalaariin. Ja mukaan lähti taas uusia kankaita joita heti piti tietysti kokeilla. Ja uusia projektipusseja syntyi sarjana kolme.

nro 2.
Tässä versiossa päällikangas on eurokankaan palalaarista, vetskari samasta paikasta, mutta vuori vanhaa lakanaa. Iltapukutuunaukseni yhteydessä jouduin pilkkomaan yhden vanhan ja tahriintuneen lakanan malliompelusta varten. Nyt se lakana (sen puhtaaksi jääneet osat) palvelee projektipussien vuorikankaana. :) Satiininauhaa löysin tigerista. 1€ kiekko, joten otin kolmea väriä. Kyllähän ne tässä kuluu.

Nro 3.
Tässä pussissa kaikki vetskaria ja nauhaa lukuunottamatta on kierrätettyä. Sisus on sitä samaa vanhaa lakanaa ja päällinen vanhasta tyynyliinasta. Miulle oli jostain syystä päätyny yks pariton tyynyliina jossa oli kunnon röyhelöreunat. Päätin pilkkoa kankaan parempaan käyttöön, ja röyhelöt odottelee edelleen loppusijoituspaikkaansa. Sopiskohan ne haalareiden lahkeisiin? taskunsuihin? johonkin ne vielä päätyy, siitä oon varma. Sisältä kurkistaa kaks kerää gjestalin brissiä. Pussi on menossa synttäri/joululahjaks eräälle kaverille ja ei sitä tyhjänä voi antaa!


Kolmas samaan sarjatuotantoon kuulunut projektipussi on menossa myös muualle, mutta eipä siitä sen enempiä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on kiva, mutta kerro myös kuka olet. :)